ŞEHİR SEÇİMİ

ANKARAİZMİRİSTANBUL

Şuan İstanbul marka tescil firmaları görüntüleniyor. (9 marka tescil firması kayıtı)

Hizmet Listesinden Seç
İstanbul Semt Listesinden Seç
  • İstanbul İntegral İş Güvenliği ve Kalite Danışmanlık
|

 

SAYFA ONAYI : 16.10.2016
Görüntülenme : 13500

Bostancı Mah. Ali Nihat Tarlan Cad. Dedem Apt. No: 81 Kat: 6 D: 19 Bostancı / Kadıköy / İstanbul

02164105533

http://www.integralkalite.com/

http://isguvenligiuzmani.tv/

moc.etilaklargetni @ ofni

 

Bu marka tescil firması bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (18.118.12.222) ile birlikte kayıt edilecektir.

 

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Hakkında

Günümüz iş dünyasında üst düzeye ulaşan rekabet şartları, ekonomik gelişmeler, müşteri beklentilerinin her geçen gün artması, işletmelerin Pazar paylarını korumalarını ve pazarda büyümelerini zorlaştırmaktadır. İşletmeler bu zorlukları aşmak; pazardaki paylarını koruyup artırmak ve piyasada bir adım önde olmak için mevcut kaynaklarını optimum şekilde kullanmalı ve etkin bir Kalite Yönetim Sistemi anlayışına sahip olmalıdır.

İş dünyasındaki sınır tanımayan rekabet, işletmelerin kalite yönetim sistemlerine sahip olmalarını zorunlu hale getirmiştir. İşletmelerin belirledikleri hedeflere ulaşmalarının en kestirme yolu, sürekliliğini sağladıkları bir kalite anlayışı ile mümkün olacaktır.

İşletmelerde uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri iş sağlığını, çevre sağlığını ve insan sağlığını güvence altına alarak ayrıca işletmelerden istenen kanuni mevzuatlara uyulmasını da kolaylaştıracaktır. Bu noktada size yardımcı olmayı görev olarak kabul eden firmamız, Kalite Yönetim Sistemleri konusunda danışmanlık ve eğitim hizmeti vererek firmaların kurumsallaşmasına ve belgelendirme sürecine tam destek vermektedir.

Güvenilir danışmanlık bilgisi ve analitik düşünce becerilerine sahip profesyonel ekibimiz ve biriktirdiğimiz tecrübe ile hizmet verdiğimiz firmaların yapısına uygun, kolay anlaşılır ve sürekli uygulanabilir yönetim sistemlerinin oluşturulması konusunda iddialı olduğumuzu belirtmek isteriz. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeye dayalı bu özgüven, size vereceğimiz danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizin kalitesini artırmamızı sağlayacaktır.

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Hizmet Özellikleri

İntegral İş Güvenliği ve Kalite Danışmanlık hizmet detayları için elimizde henüz bir bilgi yok, bu marka tescil firması hakkındaki bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Fotoğraf Galerisi

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık için elimizde kayıtlı fotoğraf bulunmamaktadır. Eğer bu marka tescil firması için yönetim hakkınız varsa bize yayınlanması için resimlerinizi gönderebilirsiniz.

 

 

 

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Kampanya ve Fırsatlar

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık fırsat ve kampanyaları için telefonla aramanız gerekmektedir. Yayınlanan güncel bir fırsatı bulunmamaktadır.

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Ulaşım bilgileri

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık marka tescil firması, İstanbul şehrinin Kadıköy semtinde hizmet vermektedir.

Bostancı Mah. Ali Nihat Tarlan Cad. Dedem Apt. No: 81 Kat: 6 D: 19 Bostancı / Kadıköy / İstanbul açık adresi olarak kayıtlı olup, 02164105533 telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Kategorileri

Çevre Koruma Danışmanlık İş güvenliği Marka ve patent Hizmet sektörü

İntegral İş Güvenliği Ve Kalite Danışmanlık Tag Bulutu

Kadıköy Çevre Koruma firmaları Kadıköy Çevre Koruma firmaları Kadıköy Danışmanlık firmaları Kadıköy Danışmanlık firmaları Kadıköy İş güvenliği firmaları Kadıköy İş güvenliği firmaları Kadıköy Marka ve patent firmaları Kadıköy Marka ve patent firmaları Kadıköy Hizmet sektörü firmaları Kadıköy Hizmet sektörü firmaları

 

Sitemizde yayınlanan firmalar / kişiler Türk Patent Enstitüsü tarafından sağlanan yetkili marka vekilleri ve yetkili patent vekilleri listesinden alınmıştır. Yeterlilik belgeleri hergangi bir sebeple iptal olmuş olan kişiler ya da firmalar olabilir. Yeterliliğin kontrolü, hizmeti alacak olan kişiye aittir.

markadanisma.com © 2024

markadanisma.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

cvds