ŞEHİR SEÇİMİ

ANKARAİZMİRİSTANBUL

Şuan İstanbul marka tescil firmaları görüntüleniyor. (9 marka tescil firması kayıtı)

Hizmet Listesinden Seç
İstanbul Semt Listesinden Seç
  • İstanbul Anlam Patent
|

 

SAYFA ONAYI : 1.11.2016
Görüntülenme : 12492

Site Mah. Tevazu Sok. No: 15 Erla Plaza D: 8 Ümraniye / İstanbul

02165334733

http://www.anlampatent.com/

http://www.markatescil.pro/

http://www.cengelkoypatent.com/

moc.tnetapmalna @ ofni

 

Bu marka tescil firması bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.137.192.3) ile birlikte kayıt edilecektir.

 

Anlam Patent Hakkında

Uzun yılların tecrübesi ile fikri ve sınai haklar sektörüne hizmet etmek için yola giren ve gücüne güç katarak büyüyen dinamik bir ekibiz. Sektörümüzde yetkinliklerimiz ve yeniliklerimizle var olcağımız için yürüyecek daha uzun bir yolumuz var. Her geçtiğimiz gün dönüp ardımıza baktığımızda; pek çok başarılı çalışmalara imza attığımızı görmek bizleri ANLAM'lı kılıyor.

Genç ama deneyimli; iş konusunda heyecanlı, kriz anlarında soğukkanlı; organizasyonda disiplinli, yaratıcılıkta havai bir ekipten oluşuyoruz. İstediğiniz zaman tanışmaya hazırız.

Bir markanın değerini iyi biliyoruz, bir buluşun tarifsiz sevincini sizlerle yaşıyoruz, tasarımlarınızın ne kadar önemli olduğunu net bir şekilde görüyoruz! ve bizde bu önemlerinize ANLAM katmak için sizlerle olmak istiyoruz.

Tam hizmet sağlayan bir marka ofisiyiz. Deneyimlerimizi pratiğe dökerken müşterilerimize ve işlemlerine kişisel bir ilgi ve özen gösteririz. Başarımızın sırlarından biri bu!

Profesyonellik; güler yüzlü, dost canlısı, mütevazı olmaya engel değil. İşimizde olduğu kadar sıcak ilişkiler kurmakta da başarılı olduğumuz için ne mutlu bize ki birçok önemli müşterimiz var.

Müşterimizle empati kurar, ihtiyaçlarını analiz eder, ihtiyaca yönelik doğru ve minimum bütçelerde çözümler üretiriz. Müşterilerimizin dediği gibi "minimum bütçe,doğru iş" bizim stratejilerimizden bir'tanesi!

Kısaca "işimizi çok iyi biliriz, ama çok bilmiş değiliz"

Anlam Marka Patent ve Tasarım Hizmetleri

Anlam Patent Hizmet Özellikleri

Anlam Patent hizmet detayları için elimizde henüz bir bilgi yok, bu marka tescil firması hakkındaki bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Anlam Patent Fotoğraf Galerisi

Anlam Patent için elimizde kayıtlı fotoğraf bulunmamaktadır. Eğer bu marka tescil firması için yönetim hakkınız varsa bize yayınlanması için resimlerinizi gönderebilirsiniz.

 

 

 

Anlam Patent Kampanya ve Fırsatlar

Anlam Patent fırsat ve kampanyaları için telefonla aramanız gerekmektedir. Yayınlanan güncel bir fırsatı bulunmamaktadır.

Anlam Patent Ulaşım bilgileri

Anlam Patent marka tescil firması, İstanbul şehrinin Ümraniye semtinde hizmet vermektedir.

Site Mah. Tevazu Sok. No: 15 Erla Plaza D: 8 Ümraniye / İstanbul açık adresi olarak kayıtlı olup, 02165334733 telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Harita yüklenirken lütfen bekleyiniz...

Anlam Patent Tag Bulutu

Ümraniye Marka tescili firmaları Ümraniye Marka tescili firmaları Ümraniye Patent tescili firmaları Ümraniye Patent tescili firmaları Ümraniye Marka ve Patent firmaları Ümraniye Marka ve Patent firmaları Ümraniye Hizmet sektörü firmaları Ümraniye Hizmet sektörü firmaları

 

Sitemizde yayınlanan firmalar / kişiler Türk Patent Enstitüsü tarafından sağlanan yetkili marka vekilleri ve yetkili patent vekilleri listesinden alınmıştır. Yeterlilik belgeleri hergangi bir sebeple iptal olmuş olan kişiler ya da firmalar olabilir. Yeterliliğin kontrolü, hizmeti alacak olan kişiye aittir.

markadanisma.com © 2024

markadanisma.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

cvds