ŞEHİR SEÇİMİ

ANKARAİZMİRİSTANBUL

Şuan İstanbul marka tescil firmaları görüntüleniyor. (9 marka tescil firması kayıtı)

Hizmet Listesinden Seç
İstanbul Semt Listesinden Seç
  • İstanbul Reklam ajansı
|

 

SAYFA ONAYI : 3.11.2016
Görüntülenme : 12265

Büyükdere Cad. Eski Osmanlı Sok. No: 10 / 9 Mecidiyeköy / Şişli / İstanbul

02122665656

http://www.donusumpatent.com.tr/

rt.moc.tnetapmusunod @ iglib

 

Bu marka tescil firması bilgilerinde bir hata mı var ? Düzeltmemize yardımcı olun

Belirttiğiniz sorun zaman ve ip değeriniz (3.215.183.194) ile birlikte kayıt edilecektir.

 

Dönüşüm Patent Hakkında

Ülkemizde, gelişmekte olan sanayi ile birlikte bu konudaki mülkiyet hakları da gün geçtikçe önem kazanmıştır ve önemini artırmaya da devam etmektedir. Bu doğrultuda, ihtiyaç sahiplerinin firma veya şahısların yaptıkları çalışmalar ile ilgili haklarını bilmeleri ve bu hakları koruma altına almaları konusunda, uzman ve deneyimli kadrolara sahip, güvenilir danışmanlık firmaları ile çalışmaları gerekmektedir. Dönüşüm patent, bu noktada görülen ihtiyaç üzerine , danışmanlık ve vekillik hizmetini sağlamak amacıyla, sektöre hizmet etmiş, deneyimli ve konusunda uzman danışmanların ortak hareket etme isteği ile oluşmuştur.

Dönüşüm Patent olarak öncelikli amacımız; bizi bu oluşumu kurmaya cesaretlendiren müşterilerimizin güvenini daimi olarak korumak ve aynı şekilde yeni çalışacağımız müşterilerimizle de bu güveni sağlamak ve uzun ömürlü, sağlam ilişkiler kurmaktır.

Çalıştığımız firmaları; Sınai mülkiyet haklarını düzenleyen kanun hükmünde kararnamelere uygun şekilde işlem yaptırmaya yönlendirirken, aynı zamanda bu konuda bilinçlendirmek hizmet anlayışımızın gereğidir.

Danışmanlarımız; karar verici mercilerin, teknik ve/veya uzmanlık isteyen meseleler hakkında fikir almasını, kararlarını somutlaştırmasını sağlayan, yön göstericiler, teknik uzmanlar ve fikir üreticilerinden oluşmaktadır.

Her konuda uzmanlığın olamayacağına inanıyoruz. Bu iddianın karşılığının aslında hiçbir konuda uzman olmamak olduğunu biliyoruz. Biz sınai mülkiyet hakları konusunda danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Bunun yanı sıra ; müşterilerimizin, yaptığımız çalışmalarla bağlantılı olan diğer ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için, yine konularında uzman firmalarla çözüm ortağı olarak çalışmaktayız. Dönüşüm patent; bu doğrultuda, firmalarımızın ihtiyaç duydukları reklam ajansı hizmetleri ve bilişim uygulamaları konularında da yardımcı olmaktadır.

Dönüşüm Patent Hizmet Özellikleri

Dönüşüm Patent hizmet detayları için elimizde henüz bir bilgi yok, bu marka tescil firması hakkındaki bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Dönüşüm Patent Fotoğraf Galerisi

Dönüşüm Patent için elimizde kayıtlı fotoğraf bulunmamaktadır. Eğer bu marka tescil firması için yönetim hakkınız varsa bize yayınlanması için resimlerinizi gönderebilirsiniz.

 

 

 

Dönüşüm Patent Kampanya ve Fırsatlar

Dönüşüm Patent fırsat ve kampanyaları için telefonla aramanız gerekmektedir. Yayınlanan güncel bir fırsatı bulunmamaktadır.

Dönüşüm Patent Ulaşım bilgileri

Dönüşüm Patent marka tescil firması, İstanbul şehrinin Mecidiyeköy semtinde hizmet vermektedir.

Büyükdere Cad. Eski Osmanlı Sok. No: 10 / 9 Mecidiyeköy / Şişli / İstanbul açık adresi olarak kayıtlı olup, 02122665656 telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Dönüşüm Patent Tag Bulutu

Mecidiyeköy Reklam ajansı firmaları Mecidiyeköy Reklam ajansı firmaları Mecidiyeköy Patent Tescili firmaları Mecidiyeköy Patent Tescili firmaları Mecidiyeköy Bilişim firmaları Mecidiyeköy Bilişim firmaları Mecidiyeköy Marka ve patent firmaları Mecidiyeköy Marka ve patent firmaları Mecidiyeköy Hukuk firmaları Mecidiyeköy Hukuk firmaları Mecidiyeköy Hizmet sektörü firmaları Mecidiyeköy Hizmet sektörü firmaları Mecidiyeköy Bilişim sektörü firmaları Mecidiyeköy Bilişim sektörü firmaları

 

Sitemizde yayınlanan firmalar / kişiler Türk Patent Enstitüsü tarafından sağlanan yetkili marka vekilleri ve yetkili patent vekilleri listesinden alınmıştır. Yeterlilik belgeleri hergangi bir sebeple iptal olmuş olan kişiler ya da firmalar olabilir. Yeterliliğin kontrolü, hizmeti alacak olan kişiye aittir.

markadanisma.com © 2024

markadanisma.com "Doğru Nokta" Projesidir

Talebiniz Gerçekleştirilirken Lütfen Bekleyiniz



Bu işlem talebinize göre biraz vakit alabilir.

cvds